Így fest a Call of Duty Modern Warfare Remastered
2016. november 28.

A személyes kedvenc pályámon néztük meg, mennyit is szépült az eredetileg 9 éves game azóta.

Sokak kedvence lehet a Csernobili atomerőműnél játszódó MW pálya, főleg ilyen szépen ráncfelvarrva, ahogy most kaptuk kezeink közé. Bizony sok kellemes emlék előjött miközben a fűben lapulva kellett osonni, illetve eltenni a láb alól az ellent. Egyes részein még így 9 évvel az első game kijátszása után is beugrottak a dolgok, hogy épp mi fog következni, mire kell figyelni.

A textúrákon és a fényeken látszik a legjobban az upgrade, talán még a fizikán is fejlesztettek valamit. Azért mondom, hogy talán, mert ahogy a videóban is láthatjátok majd, lesz 1-2 fura jelenség a fizikát illetően, igaz nem eget rengető. Az engine maga azonos lehet az Advanced Warfare-éval, a gépigénye is ezt tükrözi. Maga a gép amin futott, egy i7 5820k (6mag) és egy GTX 980 Ti húzva, 16 GB DDR4 RAM-al, mivel maga a game 10 GB-ot simán megeszik Windows-al együtt, úgy hogy más nincs is nyitva. A mikrofonos videónkat meg az alábbiakban meg is tekinthetitek:

 

 

Akit a pontosabb technikai részletek is érdekelnek, azoknak itt egy MSI AFterburner-es screenshot, a felvétel közbeni állapotokról:

 
 
 
 
Kapcsolódó tesztek
 
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!