Deus Ex Mankind Divided teljesítmény teszt
2016. augusztus 29.

Végre kiderül, hogy élesben mit tudnak kezdeni korunk VGA kártyái a legújabb Deus Ex-el.

A Dawn Engine által meghajtott játéknak meg kellet volna kapnia a teljes DX12 támogatást rögtön az indulásnál, de ez megváltozott, így erre még várnunk kell.

 

A game maga Very High beállításokon futott, de MSAA nélkül. (Így is piszok gépigénye volt.) A Temporal Anti Aliasing, meg úgy is alapból be van kapcsolva a Very High preset esetén. 1080p, 1440p, és 2160p-ben (4K) teszteltük le, és így DX11-ben a 4K egyes VGA-kkal már eleve hiú ábránd volt. Reméljük a DX12 egy akkora javulást minimum fog hozni, mint a Rise of the Tomb Raider esetében.

 

Maga a tesztekre FRAPS is fel lett használva az átlag FPS-eken kívüli +2 értékhez.

 

És akkor lássuk a medvét a fentebb felsorol 3 felbontásban.

1080p

 

1440p

 

2160p (4K)

 

Azt mindenképp elmondhatjuk, hogy az AMD-nek állt a zászló, így az RX480-as például az árához képest nagyon jól szerepelt. Igaz már 1080p-ben is egy Fury X, vagy egy 980 Ti elkél a legjobb élmény eléréséhez. Ez lesz az a játék, ahol érdemes játszani a beállításokkal, mert az eddig erőműnek hitt gépünk, könnyen diavetítést produkálhat a maximális beállítások mellett. Addig is reméljük, hogy az érkező DX12-es frissítés fog hozni elegendő +FPS-t a konyhára.

 
 
 
 
Kapcsolódó tesztek
 
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!