PartnerekAz MSI-ról: Az 1986-os megalakulása óta az MSI mindig is arra törekedett, hogy digitális termékeit az "Innováció" és "Stílus" alapértékekre alapozza. Az eredmények kiváló teljesítmény, megbízhatóság, kiváló felhasználói élmény és expresszív stílus. Az MSI alaplapok és grafikus kártyák a világ Top 3 termékei között vannak jelen, köszönve a minőségüknek és maximális termelékenységüknek. A kemény munka vezetett bennünket ahhoz, hogy az iparág egyik legjobban értékesített márkája legyünk. Több mint 120 országban 150 millió alaplap felhasználóval és 100 millió grafikus felhasználóval rendelkezünk világszerte. 50 ország, 350 média, közel 8000 díjjal fejezte ki eddigi elismerését az MSI termékek iránt.

Az MSI továbbra is úttörő szerepet tölt be a területen a globális fogyasztói elektronikai technológia terén, a hardver rajongók, játékosok és átlag fogasztók alapvető igényeit kielégítve.

Az MSI a termékeit disztribútorok, rendszer-integrátorok valamint a nagyvállalati szegmens számára teszi elérhetővé. Amennyiben bővebb információra van szüksége cégünkről, kérjük látogasson el http://hu.msi.com oldalra illletve vegye fel velünk a kapcsolatot.

Újdonságainkról és aktuális akcióinkról az alábbi elérhetőségeken informálódhat.

MSI.Europe Facebook oldalán szerezhet információkat magyarul is, míg NB híreinket, akcióinkat követheti az MSIHungary Facebook oldalon is - immár kizárólag magyar nyelven!

www.facebook.com/MSI.Europe
www.facebook.com/MSIHungary
tajvani IT-ipar az elmúlt néhány évtizedben hatalmasra növekedett, és mostanra a világpiac domináns erejévé vált. Az ASUS régóta élen jár ebben a növekedésben, és bár a cég szerény alaplapgyártóként kezdte pályafutását, mindössze néhány alkalmazottal, mostanra Tajvan vezető technológiai cége, amely több mint 12500 embert alkalmaz szerte a világon. Az ASUS az információtechnológia szinte minden területén gyárt termékeket: PC-alkatrészeket és -perifériákat, notesz- és táblagépeket, kiszolgálókat és okostelefonokat.

Az ASUS sikerének kulcsa az innováció. Jonney Shih, az ASUS vezérigazgatója, aki a 2011-es Computexen egy mámoros közönség előtt mutatta be a PadFone-t, ismét feljebb emelte a lécet a kétfunkciós TAICHI™ és Transformer Book mobil eszközök bemutatásával. Az ASUS TAICHI™ egy kétoldalas kijelzővel felszerelt ultrabook™, amely becsukott állapotban táblagépként használható, a Transformer Book pedig egy olyan táblagép, amely egy billentyűzethez dokkolható, hogy egy mozdulattal ultrabookká váljék.

Most, hogy a világ a felhő alapú feldolgozás korszakába lép, a Windows 8-as Tablet 810-zel és a Windows RT-s Tablet 600-zal együtt az ASUS a felhasználók elképzeléseit meghaladó termékek sorát kínálja.

Ez a jövőbelátó megközelítés a széles körben elismertség oka, amiért az ASUS képes minőségi innovációval és formatervezéssel kiszolgálni mindenkit. Az ASUS termékei 2013-ben 4,256 nemzetközi díjat és elismerést nyertek el – ez több mint napi 11, minden áldott nap. Az ASUS folyamatosan, minden negyedévben növelte leszállított fogyasztói noteszgépeinek a számát is, és 2011-ben a cég bevétele több mint 11,9 milliárd USD-re rúgott.

www.asus.com/hu
ASUS a Facebookon

További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!