WOW, HS, HOTS: nincs többé Windows XP és Vista támogatás
2017. február 21.

A Blizzard bejelentette, hogy megkezdték a folyamatot, minek eredményeképp a Windows XP és a Vista nem fogja többé támogatni a World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3, Hearthstone, és a Heroes of the Storm játékokat.

A Stúdió fórumán Nate Valenta azzal magyarázza a még idén bevezetendő változást, hogy a játékosok túlnyomó többsége már rég áttért egy újabb operációs rendszerre.


"A Microsoft már 2009-ben és 2012-ben megszüntette támogatását a Windows ezen verzióira, de mivel a játékostáborunk nagy része még mindig használta ezeket, mi folytattuk a támogatást." -magyarázta. "Mára már azonban a nagy többség átváltott az újabb verziókra."

Valenta azt hangsúlyozta, hogy amint végetér a támogatói folyamat, a fent említett játékok nem fognak többé a régebbi operációs rendszereken futni"Azt javasoljuk minden olyan játékos számára, akik még a régebbi rendszereket használják, hogy frissítsenek egy újabb verzióra. Lesz időtök rá, ezeket a változtatásokat lépcsőzetesen vezetjük be és folyamatos tájékoztatást nyújtunk az aktuális folyamatról."

A Blizzard legújabb játéka, az Overwatch már Windows XP és Vista támogatástól mentesen jelent meg, ez azonban aligha tűnt fel a játékosbázisnak. 

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!