TOP 5: 2016 legjobban várt címei
2016. január 03.

2015 bár jó évnek mondható a játékpiacot illetően, ámbár még sem lehet teljesen elégedett a mosolyunk. Talán 2016 lesz a gamerek éve?

Összeszedtünk 5 olyan címet, amiről azt gondoljuk, hogy méltán megállja a helyét 2016 TOP 5-ös listájában. Lesz itt FPS, RTS, MMOTPS és egyéb nyalánkságok. Fontos kiemelni, hogy listánk teljesen szubjektív

 HITMAN


Az IO Interactive 2016-ban újra elhozza nekünk a 47-es ügynököt, legnagyobb örömünkre. Az egyszerűen csak HITMAN-re keresztelt lopakodós játék egy merőben új és meglepő koncepcióval kerül a boltok polcaira. Kezdésnek három pályát kapunk, amelyeken összesen 6 küldetést teljesíthetünk, ez az alap csomag 30 dollárba fog kóstálni, azonban ha elköltünk újabb 35 dollárt, akkor újabb három pályát kapunk a meglévő háromhoz -- vagy egyben megvehetjük a játékot 60 dollárért. A tartalmak egészen júniusig fognak érkezni, az IO Interactive ezzel próbálja garantálni, hogy a legújabb HITMAN releváns maradjon a felhasználók számára. Ameddig várunk a megjelenésre, addig itt egy kis ízelítő a 47-es ügynök legújabb kalandjából.

Hitman megjelenés: 2016. március 11. / Plartformok: PC, PS4, Xbox One


 


TOTAL WAR: WARHAMMER


 A Creative Assembly a Total War sorozat megalkotásával egy rendkívüli szériát tett le az asztalra, ami 2016-ban tovább gyarapodik egy új címmel. A Total War: Warhammer szakít korábbi szokásával, hogy történelmileg hű seregeket irányíthatunk, a CA belecsap a fantasy világába, de még milyen keményen -- orkok, törpék, emberek, szörnyek feszülnek egymásnak egy véget nem érő háborúban. Bár egy kicsit fura lesz az új környezet, de talán megtudunk bírkózni vele.

Total War: Warhammer megjelenés: 2016.február.5. / Platformok: PC


 


XCOM 2


Az XCOM 2 az eredeti történet folytatásába dob be minket. A történet szerint az emberiség akaratlanul is behódolt az Alienek-nek, így már csak egy csapat van ami útját állhatja a totális diktatúrának -- természetesen az XCOM maroknyi harcosa. Az XCOM 2 érdekessége, hogy míg az elődben a megszálló csapatok ellen harcoltunk, addig most inkább gerillák módjára próbáljuk felszabadítani az utolsó emberi városokat. Ennek fényében korlátozott készletekkel és erőforrásokkal rendelkezünk és ha ez nem lenne elég, számolnunk kell folyamatos támadásokkal és túlerővel is. Finom!

XCOM 2 megjelenése: 2016.február 5. / Platformok: PC​


OVERWATCH


A Blizzard legújabb üdvöskéjét úgy várjuk, mint karácsonykor a mákos bejglit. Az bizonyított tény, hogy az Activison szárnyai alatt dolgozó Blizzard eddig csak és kizárólag príma játékokat tett le az asztalra. Ide sorolhatjuk a World of Warcraftot, Starcraft szériát vagy akár a HearthStone-t. Bár korábban volt próbálkozás a amerikai cég részéről, hogy egy belső nézetes FPS lövöldét gyártsanak le, de végül azt elkaszálták. Az Overwatch viszont biztosan meg fog jelenni, és remélhetőleg nem csak egy remek játékot kapunk, hanem egy remek Esports címet is.

OVERWATCH megjelenés: 2016.Q1 / Platformok: PC, PS4, Xbox One


TOM CLANCY'S THE DIVISION


A Tom Clancy's The Division-t a gamer szaksajtó az Ubisoft legújabb nagy dobásaként hangoztatta. A első bejelentés után csak úgy özönlöttek az újabb és újabb információk, óriási volt a hype. The Division stílusát tekintve MMOTPS. A történet szerint egy különleges egység, a Strategic Homeland Division (SHD) egyik tagját személyesítjük meg. A csapat feladata, hogy egy rejtélyes kórokozó terjedését megállítsuk és kiderítsük kik állnak a pusztítás mögött. A játék már az első trailerek alapján is gyönyörű lesz, nyitott és elpusztítható, ugyanis szinte minden tereptárgy átalakítható egy kis robbanóanyaggal.

TOM CLANCY'S THE DIVISION megjelenés: 2016. március 8. / Platformok: PC, PS4, Xbox One

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!