Nincs több AFK: Forrdalmit alkotott a GeForce
2017. április 01.

A GeForce mindig is a PC Játékforradalom élharcosa volt, most pedig előállt a PC játékok történelmének talán egyik legnagyobb innovációjával.

"The GeForce GTX G-Assist." 

Az új kis csoda olyan mély tanulási algoritmusokat használ, hogy a GeForce grafikus vezérlői központ erejének felhasználásávalmesterséges intelligenciát kölcsönözhessen az éppen futó játékaidhoz

Tegyük fel, hogy épp egy mindent eldöntő team fight közepén, megszólal a csengő. Mégis mit kéne tenned? Hagyd ott a csapattársaidat vagy várakozzon a pizzafutár, miközben a gyomrod a legjobb hangeffekteket kölcsönözhetné a következő Alien horrorjátékhoz?

Nincs többé kompromisszum. A GeForce GTX G-Assist átveszi a helyed. Előzőleg tanulmányozza a játéktechnikádat és lehetőséget nyújt arra, hogy beállításokkal megadhasd mennyire játsszon a GeForce Ghost offenzíven, illetve defenzíven, milyen nyelvet használjon és miket közöljön helyetted, amíg nem ülsz a székedben.

Az általa használt mesterséges intelligencia nagy segítségedre lehet, ha nem boldogulsz egy játék során, ugyanis kielemzi a legjobb lépéseket, amikkel legyőzhető a legerősebb Boss is. Amiatt pedig ne aggódj, sosem fog kiderülni hogy nem Te játszottál

Hatalmas játékmaraton mellé is erősen ajánlott, hiszen a forradalmi kütyü gondoskodik arról, hogy figyelmeztessen az esetleges beiktatható szünetekre, hogy maximalizáld a játékban nyújtott teljesítményedet. Tudtodra adja mikor hűlt le teljesen az italod, vagy hogy mikor indult el a pizzafutár a pizzáddal, szóval elég csak a játékra koncentrálnod.

Nincs több AFK, nincs több legyőzhetetlen Boss, marad a csúcsteljesítmény. Ráadásul a legjobb játékosoktól tanulhatsz technikákat világszerte. Úgy tűnik, hogy ezúttal a pizzafutár helyett a jövő kopogtat be az ajtónkon.

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
Történelmi pillanathoz érkezett a...

Történelmi pillanatként élhettük meg tegnap, amikor végre a parlamentben is teret kapott az e-sport mint fontos téma.

További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!