DeadFox és a HellRaisers ott lesz az Atlantai Major tornán
2016. december 19.

DeadFox és a HellRaisers történelmet írtak! Először jutott ki magyar játékos Major tornára.

Az idei év utolsó nagyszabású versenyén, a HellRaisers egy rendkívül izgalmas meccsen legyőzte a Cloud9 csapatát, ezzel utolsó csapatként kvalifikálta magát, az Atlantában megrendezésre kerülő ELEAGUE Major versenyre. 

A meccset megelőzően Böröcz "DeadFox" Bencével felálló HellRaisers két győzelem és két vereséggel fogadta, az ugyancsak két győzelemmel és két vereséggel rendelkező amerikai Cloud9 csapatát. A tét hatalmas volt, amelyik csapat nyer, az indulhat utolsóként 2017 első major tornáján. 

Bár a Cloud9 jóval rutinosabb csapatnak számít, azonban Bencéék mellett szólt az a tény, hogy korábban a világ egyik legjobbjaként számon tartott NiP csapatát elverték a Overpass-on hosszabbításban, így bizakodva állhattunk a mérkőzésnek. 

A CT oldalon kezdő HellRaisers a pisztolykör megnyerése után, megnyerte az első vásárlós körét is, azonban a C9 rendkívül összeszedett játékának köszönhetően gyorsan kiegyenlített és megfordította a meccs állását. Végül a Cloud9-nak sikerült megnyernie a félidőt 9:6-os eredménnyel, ezzel pedig rendkívül előnyös helyzetből várhatták a CT oldalt. 

Fordulás után ismét DeadFox és csapata nyerte meg a pisztolykört, azonban ezúttal nem engedték ki a gyeplőt a kezükből, és zsinorban elhoztak öt rendkívül fontos kört, ezzel beállítva a 11:9-es részeredményt. A Cloud9 ismét magára talált és kitudtak egyenlíteni 13:13-ra, ami főleg Skadoodle hihetetlen teljesítményének köszönhető, szinte egy személyként vitte az egész csapatot a hátán. 
A hajrában a HellRaisers a B helyett inkább az A plantra fókuszált, ami jó döntésnek bizonyult, ugyanis a soron következő három kört sikeresen behúzták, ezzel ők kvalifikálták magukat utolsó csapatként a 2017-es év első Major tornájára. 

A január 22 és 29 között megrendezésre kerülő ELEAGUE Major versenyre összesen 16 csapat kvalifikálta magát:

Brazília:
SK-Gaming

Svédország:
fnatic
GODSENT


Franciaország:
G2
EnVyUs


Dánia:
dignitas
Astralis


Európa:
Natus Vincere
FlipSid3
HellRaisers
mousesports
FaZe


Észak-Amerika:
OpTic
Liquid


Kazahsztán/Európa:
Gambit

Lengyelország:
Virtus.pro
 

Élő videó megtekintése innen: – www.twitch.tv

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!