Bréking: Bengi és Duke elhagyja az SK Telecom T1 csapatát
2016. november 29.

Bombaként robbant a hír ma reggel, hogy a háromszoros világbajnoknak SK Telecom T1, nem hosszabbít szerződést Bengivel és Duke-al.

Ma az SK Telecom T1 hivatalos közleményt adott ki, a csapatot érintő változásokról. A vezetőség úgy döntött, hogy sem Lee "Duke" Ho-seong-al, sem pedig Bae "Bengi" Seong-woong-al nem hosszabbítanak szerződést a 2017-es szezonra. Az SKT a 2016-os szezonban megnyert minden major versenyt, amin elindultak. A Riot által szervezett Mid-Season Invitational, a League of Legends Világbajnokság, és még az ESL IEM World Championship-et is behúzta a csapat. Ezzel minden idők legeredményesebb League of Legends csapatává váltak. Bár Duke csak tavaly érkezett a csapathoz, Bengi azoban már 2013 óta a csapat meghatározó személyisége volt. Bengi akkor érkezett az SK Telecom T1 csapatához, amikor Lee "Faker" Sang-hyeok, az ő párosuk pedig onnantól kezdve történelmet írt. Mióta Faker és Bengi az SKT tagja, hétből hat világversenyt nyertek meg amin elindultak. A közlemény nem említi, hogy mik a későbbi terveik a két távozó játékosnak. 

Faker, Bae "Bang" Jun-sik és Lee "Wolf" Jae-wan és az edzői gárda, kivéve Lee "PoohManDu" Jeong-hyeon meghosszabbították a szerződésüket a 2017-es idényre. 

Szerintetek kik fognak érkezni a távozó játékosok helyére? 

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!