Overwatch – Valószínűleg Doomfist balhézott PTR-en
2017. február 25.

Elég egyértelmű nyomokra találtak a játékosok.

Jeff Kaplan pár napja teljesen összezavart mindenkit. Egy posztájban elmondta, hogy a következő hős nem az lesz, akire mindenki gondol, viszont hamarosan új információkat fogunk kapni az érkező karakterről. Ezután ismertették meg velünk Efit, akiben a rajongók egyből meg is látták a lehetőséget. A hatalmas pók robotot irányító feltaláló teljesen beleillik a képbe, hiszen a legtöbben tank hőst várunk, és az is biztos, hogy Numbani kulcsfontosságú helyszín lesz az új szereplő történetében.

A sztori azonban fordulatot vett, és úgy tűnik Kaplan posztja nem bizonyult igaznak. PTR-en Numbani két ponton is megváltozott: A támadó csapat kezdőhelyén egy kisebb csata nyomai láthatóak, és Doomfist ökle is eltűnt. Egy adatbányász korábban már talált egy tervrajzot, ahol a Payload üvege be volt törve, a fent említett hős fegyvere pedig nem volt a helyén. A kezdőn történt incidens képeit elnézve Doomfist Numbaniba ment fegyveréért, és összebalhézott az útjába álló robotokkal.

A találgatások természetesen nem állnak le, néhányan már úgy vélik, hogy két hős is érkezhet egyszerre. Egy biztos, hogy hamarosan pontot tehetünk az ügy végére, és felfedik előttünk az új karaktert.

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!