Az Ubisoft nagy dobásra készülhet
2017. február 25.

Új kreatív embereket toborzott az Ubisoft.

Az Ubisoft új emberekkel erősít, még pedig nem is akárkikkel. 

A rengeteg népszerű, sztori vezette játékot kiadó Telltale Games immáron egykori kreatív szakemberei mentek át San Francisco-ba, az Ubisoft-hoz.

A nevek a következők: dizájn rendezők Dennis Lenart (The Walking Dead, Minecraft: Story Mode) és Nick Herman (The Walking Dead). Narratív rendező Pierre Shorette (The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands) és kreatív producer Adam Sarasohn (Tales from the Borderlands).

Az Ubisoft SF vezető producere, Francois Pelland így nyilatkozott: 

Izgatottak vagyunk, hogy ilyen remek veteránokat üdvözölhetünk az Ubisoft San Francisco-i alakulatánál. Egyre több projekttel dolgozunk, és mindig a legjobbakat keressük, akik ugyan olyan szenvedéllyel fordulnak a fejlesztési folyamat felé, mint mi. 

A Telltale Games irodája egyébként San Rafael-ben, California államban található, ami nincs messze San Francisco városától. 

Az Ubi arról nem nyilatkozott a médiának, hogy az új üdvöskék pontosan melyik játékon fognak dolgozni. Az egyik lehetséges jelölt, az újra későbbi kiadási dátumra csúsztatott South Park: The Fractured But Whole. 

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!