Az EA főnök átigazol a Liverpoolhoz
2017. február 28.

Peter Moore játékot cserél. Élőben is kipróbálja a Fifa menedzser módját.

Peter Moore korábbi EA Sports elnök, jelenlegi Electronic Arts CCO bejelentette távozását a piacvezető cégtől. Gyermekkori álmát váltja valóra. 

A 61 éves vezető, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool FC-t irányíthatja idén nyártól kezdődően mint Vezérigazgató. Azt már rég tudni lehetett Moore-ról, hogy a vörösök nagy szurkolója, hisz még egy konferencia termet is berendeztetett az EA Redwood Shores irodájában. A falakat pirosra festették, és elnevezték "Anfield"-nek, ami a Liverpool hazai stadionjának a neve. 

Peter 2007 óta, azaz nagyjából 10 éve szolgálja hűségesen az Electronic Arts-ot, amiért kollégája, - aki amúgy Chelsea fan - Andrew Wilson elismerően nyilatkozott eddig elért eredményeiről, és munkájáról. Kedves gesztusként még azt is hozzátette, hogy büszke arra, hogy Peter-t életre szóló barátjának mondhatja. 

Azt még nem lehet tudni, hogy ki veszi át a megüresedett helyet, de egy biztos. Moore végre nem csak a Fifa játékokban parádézhat a jelenleg kissé gyengélkedő Liverpool F.C. csapatával. 

 
 
 
Címkék: EA Liverpool
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!