A dzsungel mélyére vezet minket az új Hearthstone kiegészítő
2017. február 27.

Irány Un'Goro!

Ahogy az várható volt, a mai nap Ben Brode felfedte előttünk az új kiegészítőt. Nem igazán lepődhettünk meg, hiszen az előzetes híreknek megfelelő kontent tárult a szemünk elé. A Journey to Un’Goro már első látásra lenyűgöző, a további információk pedig még több bizakodásra adhatnak okot.

A trailerben látottak alapján, és Brode elmondása szerint nagy szerepet fognak játszani a dinoszauruszok és az elementalok, de sok új spell is érkezik majd. Egy új mechanika is bekerül, mostantól a meccseken is tudunk questeket csinálni. Ezek a feladatok egy manás spellek, amelyek teljesítéséért nagyszerű extrákhoz juthatunk majd. Egy priest questet be is mutattak: az Awaken the Makers teljesítéséhez hét darab deathrattle minion kijátszása szükséges, rewardként pedig megkapjuk Amara, the Warden of Hope-ot.

Lesz itt még más újdonság is, például az "Adapt” battlecry-al rendelkező lények. Ezek a minionok hátrányból indulnak, de amikor kirakjuk, választhatunk rá egy buffot a felajánlott lehetőségek közül. Ez lehet például windfury, plusz sebzés, vagy divine shield is.

                       

Bemutattak egy nagyon érdekes mage legendary lapot is. Pyros először egy 2 manás lény 2/2-es statokkal, de halálakor visszakerül kézbe és meg is nő. Ekkor már 6 mana 6/6, de még innen is buffolható tovább. 10/10 a maximum, amit elérhetünk vele, de halálakor mindig visszakerül hozzánk. Első ránézésre ez a lap nem fog sok vizet zavarni, vagyis nem lesz a meta paklik alapanyaga, de arénában remek drop lesz. 

Fontos változtatás lesz, hogy azok a legendary lapok, amelyek a Warcarf története szerint elementalok, most itt is megkapják ezt a jelzőt. Ezentúl tehát Ragnaros, Al’akir, illetve a többi elemental is hivatalosan megkapja ezt a megkülönböztető jelzést.

Ha már elemental, akkor nézzük meg a shamanok új lapját is. A volcano egyfajta Elemental Destruction pótlásként érkezik, de egyelőre nem tűnik annyira hatékonynak, mint a fent említett spell.

A kiegészítő 135 lappal fog megjelenni valamikor április elején, de hogy ne maradjunk addig infó nélkül, Ben Brode március 17-én újabb bemutatót tart majd.

 
 
 
 
 
Kapcsolódó hírek
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!