2016. augusztus 03.
Call of Duty: Soha többet nem lesz Világháború! Második rész

Mindenki azt hitte, hogy a H2k-Gaming verhetetlen, aztán jött az amire senki nem számított, megérkeztek a magyarok.

Két hónappal a Call of Duty 2 megjelenése után, teljesen megváltoztak az erőviszonyok az Esports színtereken. Csapatok bomlottak szét, csapatok mentek át más szervezetekhez, új csapatok jöttek létre. Ebben az időszakban a H2k-Gaming volt a legerősebb Call of Duty szervezet, egyidőben vezettek 10 clanbase ligát, mellettük a honfitárs a here2own csapatuk pedig további hármat. Mindenki azt hitte, hogy ez a két csapat verhetetlen, aztán jött az amire senki nem számított, megérkeztek a magyarok. Ekkor még a Call of Duty 2 nem jelent meg a clanbase ligáiban, de már lehetett tudni, hogy több ezer esportoló fog átpártolni a korábbi részekből az újabb epizódra. Magyarország legerősebb csapata az iNf!N!tY*SkillS Multigaming volt Call of Duty: United Offensive-ban. A háromszoros XterNet LAN győztes csapat sikeresen beverekedte magát a CoD:UO Search & Destroy Europe liga legjobb 5 csapata közé, ezzel pedig lehetőség nyílt a trónfosztásra. 

A H2k-Gaming viccelődve elfogadta a kihívást, ugyanis tudták, hogy a magyar csapat meg sem közelíti őket, azonban ami ezután történt, arra senki sem számított. 

mp_uo_harbor iNf!N!tY*SkillS 16:4 H2k-Gaming 

Az első pálya mp_uo_harbor volt, amit az iNf!N!tY*SkillS csapata választott. A régóta összeszokott magyar gárda felállása a következő volt: NEO, sT4lKr, Jhoni, H3ret1c, retro

A H2k-Gaming csapata a bash megnyerése után, a könnyebbnek titulált orosz oldalt válaszotta, az iNf!N!tY így német oldalon kezdett. Az első körben a holland gárda egy rush-al próbálkozott átjárón keresztül, azonban arra nem számítottak, hogy szembe találják magukat retro-val, aki egy Kar98-al fut egyenesen bele a csapatba. Retro sikeresen lebasholta az első ellenfelet, aki vele szembe jött, majd mártírként távozott a túlvilágra, azonban azzal, hogy ezt véghezvitte, olyan pszichológiai előnyre tett szert a magyar csapat, amivel nem tudott mit kezdeni a legjobbnak titulált holland gárda. Az első pálya végeredménye így 16:4 lett az iNf!N!tY*SkillS javára.

mp_uo_stanjel iNf!N!tY*SkillS 5:10 H2k-Gaming 

Elérkezett a második pálya, amelyre jókora előnnyel érkezett az iNf!N!tY*SkillS csapata. A H2k-Gaming érezte a vesztét és mindent megpróbáltak megtenni annak érdekében, hogy meg tudják fordítani az eredményt. Eleinte úgy tűnt, hogy ez menni fog, ugyanis támadó oldalon 9:1-el sikerült fordulniuk. Végül azonban a magyar csapat bebizonyította, hogy igenis megérdemelten kerültek ide és bár a pályát elvesztették, azonban a háborút nem.
 


Ezzel a győzelemmel először állt magyar csapat a CoD:UO Search & Destroy Europe liga legfelső fokára, amivel történelmi tettet hajtottak végre.
 


                                                         FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 
 
 
 
Blog Archívum
Legolvasottabb
További Hírek
Hardver megjelenések
Játékmegjelenések
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretnél értesülni a legújabb esports gear fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Facebook
Blogok
Google+
Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!